SIRHA EUROPAIN 2022, le nuove date: 26 – 29 marzo

SIRHA EUROPAIN 2022, le nuove date: 26 – 29 marzo

Sirha Europain, fiera di riferimento per l’industria della panificazione e della pasticceria, ha annunciato che l’edizione 2022, inizialmente programmata dal 22 al 25 gennaio, si svolgerà da sabato 26 a giovedì 29 marzo, nella Hall 1 del quartiere espositivo Porte de Versailles di Parigi.

Tenendo in considerazione la situazione emergenziale definitasi nella prima parte dell’anno, gli organizzatori di Sirha Europain, GL events, in accordo con i market player e con l’associazione EKIP, titolare del salone, hanno preferito assicurare la sicurezza dello staff, degli espositori e dei visitatori, come sempre fatto sin dall’inizio della pandemia.

Nel rispetto delle ultime norme disposte (controlli dei pass all’ingresso, mascherine obbligatorie, implementazione delle barriere di distanziamento) i 300 espositori, marchi, panificatori, produttori di attrezzature, professionisti del settore zucchero e snack, artigiani e industriali, si troveranno alla fine di marzo per celebrare la “French Bakery”, l’entusiasmante mondo di Sirha Europain in Francia e in tutto il mondo.

 

 

SIRHA EUROPAIN 2022, new date: 26th to 29th March

Sirha Europain, the reference event for the bakery-pastry trades, announces that the 2022 edition will take place from Saturday 26th to Tuesday 29th March, Hall 1 of the Porte de Versailles venue in Paris.

Initially planned from January 22  to 25 , 2022, Sirha Europain has taken into account the new health situation for this start of the year. In agreement with the market players and in full consultation with the EKIP professional association, owners of the trade exhibition, GL events, the organisers of Sirha Europain, are committed to ensuring the health safety of the teams, exhibitors, and visitors, as has always been the case for all the events organised since the beginning of the pandemic.

In full compliance with the latest health regulations (pass checks at the entrance, mandatory face masks, implementation of barrier gestures) the 300 exhibitors and brands, the bakers, millers, equipment manufacturers, sugar and snacking professionals, artisans, and industrials, will get together end of March to celebrate the “French Bakery”, the rallying word of Sirha Europain in France and internationally.